Termeni si conditii

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului – este proprietatea Rochii-Ieftine.com si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris al Rochii-Ieftine.com pentru oricare elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea ne rezervam dreptul de a deschide actiune in justitie pentru recuperarea daunelor dpdv financiar, in paralel cu actiunea in penal.

LEGATURI

Rochii-Ieftine.com nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Rochii-Ieftine.com conţine hyperlinkuri către alte siteuri, aparţinând unor terţe părţi, puse la dispoziţia dumneavoastră ca o simplă prezentare. Rochii-Ieftine.com nu are nici un control asupra unor asemenea site-uri şi a resurselor lor. Sunteţi de acord cu faptul că Rochii-Ieftine.com nu este responsabil şi nu are nici o obligaţie faţă de valabilitatea acestor resurse externe sau a conţinutului lor, nici nu le susţine şi nici nu este responsabil pentru conţinutul, publicitatea, produsele sau alte materiale de pe aceste site-uri. Sunteţi de asemenea de acord cu faptul că Rochii-Ieftine.com  nu v-a făcut responsabil sau obligat, direct sau indirect, pentru orice daună cauzată sau presupusă a fi cauzată de utilizarea sau de confirmarea oricărui conţinut, produse
sau servicii care sunt disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Rochii-Ieftine.com nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de Rochii-Ieftine.com si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

ACCESUL LA SITE

Prezentul magazin se adreseaza doar persoanelor fizice ce fac achizitii in interes /folos personal.

Rochii-Ieftine.com garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Rochii-Ieftine.com fara acordul scris al acesteia.


COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vom transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei
alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare
Rochii-Ieftine.com are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Rochii-Ieftine.com nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.


DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a Rochii-Ieftine.com si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, Rochii-Ieftine.com nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc. ). Va rugam sa tineti cont ca majoritatea fotografiilor de produs sunt filmate in conditii ideale de lumina si prelucrate computerizat pentru un plus de calitate a imaginii, de asemenea modelele folosite au dimensiuni ideale si pot fi filmate in produse executate special pentru dimensiunile persoanei respective. Rochii-Ieftine.com nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, Rochii-Ieftine.com isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului.

Pentru produsele ce au termen de livrare afisat, inseamna ca sunt aduse in baza comenzilor inregistrate la termenul respectiv. Data are caracter informativ si poate sa difere functie de transport si formalitatile vamale.

GRESELI DE TIPARIRE

Rochii-Ieftine.com si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Cookie-urile

WebSite-ul Rochii-Ieftine.com foloseste “cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate. Pe website-ul Rochii-Ieftine.com pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori.