Culoarea anului 2023 aleasa de Pantone – Viva Magenta

Culoarea anului 2023 a fost aleasa de Pantone, în tot ceea ce înseamnă bunuri de uz larg și în toate domeniile de activitate, respectiv în design interior, vestimentar etc.

Atenția cade asupra nuanței Viva Magenta, un concept vibrant cu tente de roșu și roz intens (fucsia sau magenta), o culoare intensă văzută drept simbol al puterii, exuberantă, îndrăzneață.

În modă, au început deja să apară tot mai multe piese cu această nuanță pe loc principal ce încurajează depășirea granițelor de orice fel și promovează realizarea unui pas în față astfel încât orice persoană să devină un adevărat simbol ușor de remarcat în mulțime.

Ce semnifică culoarea Viva Magenta?

După ce timp de 2 ani de zile lumea a fost într-o criză așa cum nu a mai existat niciodată, Viva Magenta este o reprezentare a aprecierii naturii și a tot ceea ce ne înconjoară. Astfel, ea redă o stare de bine, de bucurie prin vibranța ei ne conectează cu elementele din jurul nostru și se definește ca o modalitate prin care putem avem mai multă grijă de sinele nostru având la bază multe ingrediente naturale, cât și să acceptăm și să ducem la bun sfârșit toate provocările care ne ies în cale.

Ce spun designerii vestimentari despre culoarea anului 2023 Viva Magenta?

Designerii vestimentari sunt fără îndoială persoane creative care au încercat de-a lungul timpului prin combinațiile și sugestiile oferite vedetelor, dar și publicului larg, să încurajeze tot mai mult un stil de viață sustenabil și plin de culoare. Ei știu că orice garderobă se poate transforma cu ușurință pornind de la câteva piese și culori de bază, care să se evidențieze prin câteva elemente de impact cum ar fi și articolele vestimentare deja disponibile cu înclinație inclusiv către Viva Magenta.

ROCHIE SCURTA DIN SATIN ROZ MAGENTA, EVAZATA, CU MANECA LUNGA, VAPOROASA, KANTANA

Așadar, folosind această culoare se pot realiza combinații multiple și de succes de către nonconformiști, dar și de către persoanele care ar fi ales în mod obișnuit să poarte asocieri clasice.

ROCHIE ELEGANTA MIDI, ROZ MAGENTA, CU VOLANE SI UN UMAR GOL, SPANISH

Cu ce nuanțe se îmbină perfect Viva Magenta?

Pe lângă clasicele non-culori alb, negru și gri, accentele Viva Magenta se îmbină de minune cu nuanțe precum mov liliac, roșu, kaki, maro nisipiu și altele. E capabilă să evidențieze orice tip de personalitate indiferent de sezon sau de context, iar haine cu această nuanță, un ton mai roșiatic sau spre fucsia, fiind deja disponibile pe piață, la prețuri variate.

Se vor bucura de un stil inedit folosind culoarea anului 2023 – Viva Magenta în ținutele lor atât persoanele care au un ton cald al pielii, dar și unul rece, indiferent că vorbim despre o piele deschisă la culoare, medie sau de creole. Culoarea complimentează frumos inclusiv persoanele slabe, dar și pe cele mai plinuțe care au o mulțime de forme de pus în valoare. Iar selecția de haine este atât de variată, încât nu a fost niciodată mai simplu să găsești o culoare de impact pe care s-o stilizezi în doar câteva minute.

Haine în nuanțe de Viva Magenta la prețuri accesibile

Echipa magazinului JojoFashion îți pune la dispoziție multe piese vestimentare în culoarea anului 2023 care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor tale. De exemplu, poți da o căutare pe site în materie de rochii burgundy sau Viva Magenta unde vei găsi ușor multe rochii de zi, de seară sau de club, de care te poți bucura ca atare fără să-ți mai faci griji în ceea ce privește accesorizarea.

Alături de o pereche de ciorapi, o jachetă atunci când este cazul și câteva bijuterii minimaliste, atât tu cât și articolele Viva Magenta veți ieși ușor în evidență. De asemenea, poți arunca un ochi și în secțiunea de pantaloni și bluze, ca să recreezi și alte ținute versatile, de impact, pentru viața de zi cu zi, mers la muncă sau evenimente speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *